Τα 109α του γενέθλια γιόρτασε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος με χιλιάδες προσκεκλημένους που έλαβαν συμμετοχή στον αγώνα δρόμου “Λεωφόρος Δρομέων” , που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1/2 ο Παναθηναϊκός Α.Ο. παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο «Απ. Νικολαΐδης» για τον αγώνα «Λεωφόρος Δρομέων» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5/2.

Δύο ημέρες απομένουν για τη λήξη των εγγραφών του πρώτου αγώνα δρόμου Λεωφόρος Δρομέων!

Το βίντεο του Αγώνα δρόμου «Λεωφόρος Δρομέων»!

Περίπου ένας μήνας απομένει για τον πρώτο αγώνα Λεωφόρος Δρομέων και από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 20 του μηνός, έχετε την ευκαιρία να εγγραφείτε και να πληρώσετε το αντίτιμο του αγώνα την ίδια στιγμή, στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Από τον χώρο όπου βρισκόταν η προωθητική ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο, σχετικά με τον αγώνα δρόμου "ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ", παρέλασαν δεκάδες αθλητές όπου φωτογραφήθηκαν και υποσχέθηκαν ότι θα βρεθούν στην εκκίνηση του αγώνα στις 5 Φεβρουαρίου 2017!

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 20:00

"Λεωφόρος Δρομέων" στην Ergo Marathon Expo 2016

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας του πρώτου αγώνα δρόμου " Λεωφόρος Δρομέων " που διεξάγεται στις 5/2/2017, με αφορμή τα 109α γενέθλια του Παναθηναϊκού Α.Ο., η προωθητική ομάδα του Συλλόγου, θα βρίσκεται στην έκθεση του κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Ergo Marathon Expo.

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 22:00

Αγώνας δρόμου «Λεωφόρος Δρομέων»

O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, με αφορμή την συμπλήρωση 109 ετών από την ίδρυσή του (3/2/1908), διοργανώνει στις  5/2/2017 υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, αγώνα δρόμου με την ονομασία «ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ».

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

 

ΑΙΓΙΔΑ

 

 

 ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 


 

 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ